RSO - Naschoolse activiteiten

Beste ouders/verzorgers, 

 

Misschien heeft u al een prachtig amulet voorbij zien komen, maar afgelopen dinsdag is een grote groep aan de slag gegaan met speksteen. Dit is een zachte steensoort die makkelijk te bewerken is en dus heel geschikt is voor onze leerlingen om lekker mee aan de slag te gaan. Er is gezaagd, gevijld, gepolijst en gewaxt. Met als resultaat mooi gladde hangers voor aan een ketting! Over twee weken is er nog een mogelijk om aan de amuletten die nog niet helemaal af waren, verder te werken.

 

Tijdens het sporten in de Muiter konden dit keer wel de materialen in de gymzaal gebruikt worden. Er is ’Call of Duty trefbal’ gespeeld. Het is nog even wennen, sporten in zo’n grote zaal. Maar het gaat wel echt al heel erg goed! De onderbouwgroepen hebben in de gymzaal op school diamantroof en tikkertje gespeeld en ook weer een parcour gelopen. Leuk dat de groep op dinsdagmiddag steeds groter wordt!

 

Tijdens muziek is er weer gewerkt met boomwhackers. Ook hier nemen steeds meer kinderen uit de groepen 1 t/m 4 aan deel, top! Met de boomwhackers hebben ze geoefend met verschillende maatsoorten en ritmes. Deze zijn daarna ook nog op muziek gespeeld. Op maandag heeft een groepje kinderen weer hard gewerkt aan schoolopdrachten onder begeleiding van juf Corrie. Het is wel belangrijk dat wanneer uw kind deelneemt aan het huiswerkuur, de benodigde spullen meegebracht worden voor bijvoorbeeld het maken van de boekendoos. Wilt u uw kind hierbij helpen? Bedankt!

 

Komende week staan de eerste workshops rondom de natuur op het programma. We gaan aan de slag met wat groeit en leeft in en rondom de school. In verband met de voorbereiding hiervan, is het belangrijk om te weten hoeveel kinderen er mee willen doen. Het zou dan ook heel fijn zijn als u uw kind via het online formulier inschrijft. Hieronder nog even de link!

 

https://forms.gle/UWunPzfq5G84AKeC6 

 

We kijken weer uit naar de nieuwe week! 

 

Team RSO & Team Koggeschip

Activiteiten deze week!-7 Activiteiten deze week!-7